Collectieve BusinessBoost2019-02-16T10:06:21+00:00

JA ECHT… HET KAN!

Meer omzet met de enige nog mogelijke manier op online succes onder eigen naam

Een beter zakelijk resultaat

  • Meteen aan de slag

  • Geschikt voor webshop en website eigenaren

  • Vooringebouwde SEO

  • Uitgebreid educatie programma

  • Volledige eigen controle

  • Geef uw bedrijf een een zakelijke boost

Direct Toegang

Ervaart u ook zo’n zware competitie?

De hedendaagse concurrentie is zwaar. Met name voor u als lokale ondernemer. Online is het tegenwoordig al net zo. Een tijd geleden kon men nog zorgen dat de fysieke onderneming een flinke online ondersteuning kreeg voor een beter zakelijk resultaat.

Tegenwoordig is het met de grote gevestigde internetreuzen met enorme marketingbudgetten, getraind personeel, A-locaties en een enorme achterban, peddelen tegen de stroom in.

Helpende hand

Een collectieve aanpak met maximale efficiëntie.

Collectieve Kracht
Collectieve KRACHT

Door onze collectieve en educatieve aanpak is onze kracht niet te evenaren door een eenling. . Profiteer van elkaars bekendheid en trek samen als één grote magneet klanten naar uw webshop of (parallel) website.

Een heus Google KANON

Met onze speciaal voor u geoptimaliseerde websites bent u in staat een meer dan optimale website neer te zetten. Gooi alle onze technieken in de strijd, die u bij ons leer, t en uw website  gaat als een Google kanon fungeren.

gebruiksvriendelijk
Makkelijk onderhoud

We maken gebruik van het populaire WordPress. Dit is voor iedereen makkelijk te gebruiken. U kunt de website gemakkelijk aanpassen zodat hij helemaal voldoet aan uw wensen.

Responsive websites
Voor ieder apparaat

Het maakt niet uit of u de website bekijkt op een pc, mobiel of tablet. Onze websites passen zich automatisch, perfect aan en worden altijd mooi weergegeven.  Een zogenaamde “responsive” website is tegenwoordig van levensbelang.

Samen staan we sterk

Een beter zakelijk resultaat voor uw bedrijf?

Als eerste met dit lokaal ondernemers initiatief bieden wij u een unieke kans, en uw klanten een bijzondere winkelervaring. Test de kracht van het collectief en raak overtuigd. Of het nu gaat om onze collectieve webshop of de parallel website, u bent verzekerd van een sterk platform voor een flinke collectieve businessboost.

Kom en laten we de handen in elkaar slaan 

“Een idee geboren uit sympathie en idealisme met een businessmodel dat voordelen biedt voor zowel de ondernemer als consument”

Alstublieft: Ons paradepaardje

Collectieve webshop + Parallel website:

Nu 89,-/mnd

excl. opstartkosten.

Direct toegang
Aanbieding Collectieve Webshopcombi

Leer onze andere 7 pakketten uit dit project kennen

Collectieve webshop

We bieden u de kracht van het collectief. Alle lokale regio’s tellen mee voor de zoekmachines. Zo bieden we u een lokaal collectief met landelijke SEO kracht. Profiteer van elkaars bekendheid en zorg samen voor een ware zoekmachinemagneet.

CollectieveWebshop
Parallelwebsite groot

Parallel website

Onze Parallel website fungeert als een echte booster voor uw collectieve webwinkel. Door de uitgekiende technieken op de achtergrond en de koppeling met uw webwinkel haalt u de magneetwerking van uw website naar uw webshop. Een waar google kanon.

Stand-alone website

Een Stand-alone website is er speciaal voor diegene die geen webshop (nodig) heeft en tóch van de grotere voordelen wil genieten dan de regulieren website. Het creëert een status van autoriteit wat door de zoekmachines sterk positief word beoordeeld.

Stand-alone Website groot
Vul Service groot

Vul service

Hebt u reeds tekst en afbeeldingen (content) en wilt u graag dat wij dat voor u plaatsen. Dan kunnen wij dat vakkundig voor u oplossen en geven uw website een moderne fullscreen vormgeving mee. Uiteraard volledig responsive.

SEO tekst service

Taalkundig mooie teksten is slechts stap een. Onze teksten passen feilloos  in de vormgeving van de website zodat alles netjes “recht” t.o.v. elkaar staat. Daarnaast zorgen onze teksten perfect voor goede zoekmachine resultaten.

SEO tekst Service groot
FotoService groot

Fotoservice

Foto’s kunnen uw website maken of breken. Wij produceren goed beeldmateriaal dat zorgt voor een goede eerste indruk van uw website. Het straalt professionaliteit uit en zorgt voor een flink stuk extra conversie.

Logo ontwerp

Taalkundig mooie teksten is slechts stap een. Onze teksten passen feilloos  in de vormgeving van de website zodat alles netjes “recht” t.o.v. elkaar staat. Daarnaast zorgen onze teksten perfect voor goede zoekmachine resultaten.

Logo Ontwerp

Simone Rozeboom

www.dichterbijtekst.nl

De nieuwe website die is gemaakt, is veel mooier geworden dan ik van te voren had verwacht. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. En dan niet alleen met de lay-out en de opbouw maar ook met de handige functionaliteiten en de techniek die erachter zitten.

Lotte Ter Poorten

www.lottestekst.nl

Dankzij de professionaliteit van Winkelkring heb ik eindelijk de website die ik wenste. Ze voelden precies aan wat ik bedoelde.

En in een mum van tijd.

Alstublieft: Ons paradepaardje

Collectieve webshop + Parallel website:

Nu 89,-/mnd

excl. opstartkosten.

Direct toegang
Aanbieding Collectieve Webshopcombi
1
×
Hallo!
Als er vragen zijn... Ik help je graag :-)