Uitleg-online-winkelcollectief2019-02-25T14:58:42+00:00

Werking online winkelcollectief

Met het online geweld van de mega internet-bedrijven wordt het tegenwoordig steeds moeilijker (zo niet onmogelijk) om nog een winstgevende online business te starten. De oplossing? “Samen staan we sterk”.  Maar dat simpele principe vergt een complexe technische aanpak. Hiervoor is de kennis en expertise van ons online webcollectief. Hierin vertalen wij deze kennis en expertise voor u.  Zo krijgen we een bruikbaar principe met een resultaat dat voor iedereen bereikbaar is. Alsof was het David tegen Goliath.

Show me more!
David En Goliath

Makkelijk als 1-2-3

Kies Een Pakket

1. Kies uw aanpak

Afhankelijk van uw wensen;  een webshop, een website of een combi daarvan. Wat u ook kiest, alles is optimaal afgestemd op ons collectief.

Leer En Profiteer

2. Leer en optimaliseer

Met ons educatieve programma samen met uw eigen vakmanschap,  bent u in staat betere en meer waardevolle content te schrijven dan wie dan ook.

Verenig En Profiteer

3. Verenig en profiteer

Door onze techniek en het het grotere collectief, profiteert u van een soort online versie van “samen staan we sterk”. Samen voor steeds meer online autoriteit.

Hoe werkt het eigenlijk?

Krachtig Collectief

Ons krachtige collectief

Door het digitale netwerk van een grote groep ondernemers die op zichzelf al goed presteert, bereiken we een enorm digitaal “aanzien” bij onder ander Google. Het marktaandeel wordt zo voor webshops en websites een aanzienlijk stuk groter.

Show me more!

Het individu binnen het collectief

Met de technische voorbereidingen van ons online winkelcollectief en de kennis die we met u delen, kunt u de website vanuit uw eigen kennis en vakgebied tot in  perfectie optimaliseren,  voor een ultiem resultaat.

1
×
Heeft u een vraag over de kracht van ons collectief, laat 't me gerust weten.